Els Nostres Vins



És fonamental, per comprendre els fenòmens que intervenen en l'elaboració del vi i en la seva conservació, conèixer la composició del vi. De la mateixa manera, és difícil degustar un vi sense conèixer els seus principals components ja que són aquests qui determinen les seves característiques gustatives. Igualment només mitjançant la degustació pot establir-se la relació entre aquets components i en conseqüència el nivell qualitatiu del producte, ja que la qualitat està d'acord amb les relacions equilibrades i aromàtiques entre els components del vi que tenen cadascun la seva pròpia naturalesa gustativa i aromàtica.

Agrícola de Bràfim

Puig Rodó Blanc Sec   Macabeu

Most flor, fermentat a una temperatura controlada de 18º C que permet obtenir els millors aromes varietals.

Agrícola de Bràfim
Fitxa de Cata
Color Pàl·lid
En boca Suau i afruitat
Al paladar Agradable
Consumició entre 6ºC i 8ºC

Fitxa Tècnica
Varietats Macabeu
DO Tarragona
Alcohol 11% vol
Acidesa Total 5,4 g/l
Acidesa Volàtil 0.18 g/l
Sulfurós Lliure 25 mg/l
Sulfurós Total 70 mg/l

Puig Rodó Blanc Sec   Xarel·lo

Vi elaborat amb la varietat xarel·lo. Ha estat sotmès una maceració pel·licular i fermentat a temperatura controlada, per tal de potenciar els aromes típiques de la varietat.

Agrícola de Bràfim
Fitxa de Cata
Color Pàl·lid
En boca Fresc, equilibrat, llarg i amb una bona persistència
Consumició entre 6ºC i 8ºC

Fitxa Tècnica
Varietats Xarel·lo
DO Tarragona
Alcohol 11.5% vol
Acidesa Total 6,27 g/l
Acidesa Volàtil 0.25 g/l
Sulfurós Lliure 25 mg/l
Sulfurós Total 90 mg/l

Espic   Macabeu i Moscat

L'Espic és fruit de dues varietats de macabeu i moscat que es complementen entre si. El macabeu aporta l'acidesa i l'elegància, i el moscat, la gran potència aromàtica i el volum en boca.

Es recomana servir entre 8º i 10º. Ideal per acompanyar peix, marisc, fumats, cuina oriental, carns blanques i formatges suaus.

Agrícola de Bràfim
Fitxa de Cata
Color Groc pàlid amb reflexos verdosos
En nas Aroma intensa i molt afruitada de flor de taronger i pètals de rosa i gessamí, amb notes cítriques i de mel
En boca Fresc, sedós, equilibrat i rodó, deixant una sensació afruitada amb un perfum intens a moscatell

Fitxa Tècnica
Varietats Macabeu-Moscat
DO Tarragona
Alcohol 11.33 % vol
Acidesa Total 5.7 g/l
Acidesa Volàtil 0.15 g/l
Sulfurós Lliure 20 mg/l
Sulfurós Total 65 mg/l

Puig Rodó Rosat   Ull de Llebre

Després d'una moderada maceració i un premsat suau, fermenta a una temperatura controlada de 18º C.

Agrícola de Bràfim
Fitxa de Cata
Color Cirera amb aromes afruitats
En boca Aromàtic, fresc i lleuger
Consumició entre 7º C i 10º C

Fitxa Tècnica
Varietats Ull de Llebre
DO Tarragona
Alcohol 11.5 % vol
Acidesa Total 5.4 g/l
Acidesa Volàtil 0.29 g/l
Sulfurós Lliure 27 mg/l
Sulfurós Total 61 mg/l

Puig Rodó Negre Jove   Ull de Llebre / Merlot

Després de deu dies de maceració es fermentada a una temperatura controlada de 25º C.

Agrícola de Bràfim
Fitxa de Cata
Color Granat intens amb aromes de fruites vermelles
En boca Robust i estructurat, de llarga persistència
Consumició entre 14º C i 16º C

Fitxa Tècnica
Varietats Ull de Llebre i Merlot
DO Tarragona
Alcohol 12 % vol
Acidesa Total 5.6 g/l
Acidesa Volàtil 0.59 g/l
Sulfurós Lliure 29 mg/l
Sulfurós Total 55 mg/l

Puig Rodó Rosat Jove - Puig Rodó Blanc Sec - Puig Rodó Negre Jove

Disposem de diverses varietats de vins amb envàs de cartró.

Agrícola de Bràfim

Òndima Vi d'Agulla   Ull de Llebre / Merlot

Vi d’agulla rosat elaborat amb vins de la varietat Ull de Llebre i sotmès a una segona fermentació natural que ens permet obtenir aquest punt d’agulla.
Ideal per acompanyar aperitius, peix i marisc.


Agrícola de Bràfim
Fitxa de Cata
Color Vermell cirera intens
En boca Molt afruitat i amb un punt de dolçor ben equilibrat entre l’acidesa i l’alcohol, el desprendiment de carbònic li aporta frescor
Consumició Servir molt fred: 4ºC
Altres Destaca per les seves aromes a fruita vermella, maduixa

Fitxa Tècnica
Alcohol 11,80% vol
Acidesa Total 5.65 g/l
Acidesa Volàtil 0.16 g/l
Sulfurós Lliure 8 mg/l
Sulfurós Total 47 mg/l
Total Sucres 11.22 g/l

Cava Celler de Bràfim    Brut Nature

La saviesa de segles en el conreu de la vinya, la selecció dels millor vins de les varietats, Macabeu, Xarel·lo i Parellada i una llarga criança en silenci donen com a resultat aquest cava artesanal.

Es ideal per acompanyar en qualsevol àpat i està especialment indicat com a aperitiu.

Agrícola de Bràfim