Els Nostres Vins



És fonamental, per comprendre els fenòmens que intervenen en l'elaboració del vi i en la seva conservació, conèixer la composició del vi. De la mateixa manera, és difícil degustar un vi sense conèixer els seus principals components ja que són aquests qui determinen les seves característiques gustatives. Igualment només mitjançant la degustació pot establir-se la relació entre aquets components i en conseqüència el nivell qualitatiu del producte, ja que la qualitat està d'acord amb les relacions equilibrades i aromàtiques entre els components del vi que tenen cadascun la seva pròpia naturalesa gustativa i aromàtica.

Agrícola de Bràfim

Puig Rodó Blanc Sec   Macabeu

Most flor, fermentat a una temperatura controlada de 18º C que permet obtenir els millors aromes varietals.

Agrícola de Bràfim
Fitxa de Cata
Color Pàl·lid
En boca Suau i afruitat
Al paladar Agradable
Consumició entre 6ºC i 8ºC

Fitxa Tècnica
Varietats Macabeu
DO Tarragona
Alcohol 11% vol
Acidesa Total 5,4 g/l
Acidesa Volàtil 0.18 g/l
Sulfurós Lliure 25 mg/l
Sulfurós Total 70 mg/l

Puig Rodó Blanc Sec   Xarel·lo

Vi elaborat amb la varietat xarel·lo. Ha estat sotmès una maceració pel·licular i fermentat a temperatura controlada, per tal de potenciar els aromes típiques de la varietat.

Agrícola de Bràfim
Fitxa de Cata
Color Pàl·lid
En boca Fresc, equilibrat, llarg i amb una bona persistència
Consumició entre 6ºC i 8ºC

Fitxa Tècnica
Varietats Xarel·lo
DO Tarragona
Alcohol 11.5% vol
Acidesa Total 6,27 g/l
Acidesa Volàtil 0.25 g/l
Sulfurós Lliure 25 mg/l
Sulfurós Total 90 mg/l

Puig Rodó Rosat   Ull de Llebre

Després d'una moderada maceració i un premsat suau, fermenta a una temperatura controlada de 18º C.

Agrícola de Bràfim
Fitxa de Cata
Color Cirera amb aromes afruitats
En boca Aromàtic, fresc i lleuger
Consumició entre 7º C i 10º C

Fitxa Tècnica
Varietats Ull de Llebre
DO Tarragona
Alcohol 11.5 % vol
Acidesa Total 5.4 g/l
Acidesa Volàtil 0.29 g/l
Sulfurós Lliure 27 mg/l
Sulfurós Total 61 mg/l

Puig Rodó Negre Jove   Ull de Llebre / Merlot

Després de deu dies de maceració es fermentada a una temperatura controlada de 25º C.

Agrícola de Bràfim
Fitxa de Cata
Color Granat intens amb aromes de fruites vermelles
En boca Robust i estructurat, de llarga persistència
Consumició entre 14º C i 16º C

Fitxa Tècnica
Varietats Ull de Llebre i Merlot
DO Tarragona
Alcohol 12 % vol
Acidesa Total 5.6 g/l
Acidesa Volàtil 0.59 g/l
Sulfurós Lliure 29 mg/l
Sulfurós Total 55 mg/l

Espic   Macabeu i Moscat

L'Espic és fruit de dues varietats de macabeu i moscat que es complementen entre si. El macabeu aporta l'acidesa i l'elegància, i el moscat, la gran potència aromàtica i el volum en boca.

Es recomana servir entre 8º i 10º. Ideal per acompanyar peix, marisc, fumats, cuina oriental, carns blanques i formatges suaus.

Agrícola de Bràfim
Fitxa de Cata
Color Groc pàlid amb reflexos verdosos
En nas Aroma intensa i molt afruitada de flor de taronger i pètals de rosa i gessamí, amb notes cítriques i de mel
En boca Fresc, sedós, equilibrat i rodó, deixant una sensació afruitada amb un perfum intens a moscatell

Fitxa Tècnica
Varietats Macabeu-Moscat
DO Tarragona
Alcohol 11.33 % vol
Acidesa Total 5.7 g/l
Acidesa Volàtil 0.15 g/l
Sulfurós Lliure 20 mg/l
Sulfurós Total 65 mg/l

Espic Negre   Ull de Llebre i Merlot

Amb un color granat intens amb ribets violacis, l'Espic Negre és fruit de dues varietats d'Ull de Llebre i Merlot que es complementen entre si.

Agrícola de Bràfim
Fitxa de Cata
Color Granat intens amb ribets violacis
En nas Aromes a fruita vermella madura, mora, prunes negres i nabius amb matisos balsàmics i notes especiades, vainilla i fruita seca torrada
En boca Estructura mitja, fàcil pas, rodó i té una persistència aromàtica que recorda les notes torrades i especiades

Fitxa Tècnica
Varietats Ull de Llebre i Merlot
DO Tarragona
Alcohol 12.40 % vol
Acidesa Total 6.39 g/l
Acidesa Volàtil 0.43 g/l
Sulfurós Lliure 25 mg/l
Sulfurós Total 91 mg/l

Trempera Blanc   Macabeu

Vi elaborat amb raïm de la varietat Macabeu. La seva fermentació a temperatura controlada permet obtindre els millors aromes varietals.
Vi suau i afruitat, agradable al paladar.

Agrícola de Bràfim
Fitxa de Cata
Color Groc pàl·lid amb reflexos verdosos
En nas Net i franc amb olors que recorden les fruites blanques com la poma i la pera
En boca Lleugerament àcid en la seva entrada en boca, rodó i amb força greix. Molt equilibrat i fresc
Consum entre 6ºC i 8ºC
Graduació 11,5 % vol

Trempera Blanc Cartoixà   Cartoixà (Xarel·lo)

Vi elaborat amb raïm de la varietat Cartoixà (Xarel·lo). Ha estat sotmès a una maceració el·licular i fermentat a temperatura controlada per tal de potenciar les aromes típiques de la varietat.
Vi fresc, equilibrat, llarg i amb una bona persistència.

Agrícola de Bràfim
Fitxa de Cata
Color Groc palla
En nas Varietal amb lleugeres sensacions de mineralitat i complexitat
En boca Equilibrat, persistent, amb una lleugera acidesa i bona estructura
Consum entre 6ºC i 8ºC
Graduació 12 % vol

Trempera Rosat   Ull de Llebre

Vi elaborat amb raïm de la varietat Ull de Llebre. S'obté després d'una moderada maceració, un premsat suau i una fermentació controlada.
Vi aromàtic, fresc i lleuger.

Agrícola de Bràfim
Fitxa de Cata
Color Rosat cirera primerenca, pàl·lid i lluminós
En nas Molt afruitat amb records de fruites vermelles com la maduixa
En boca Rodó i equilibrat amb records de fruites vermelles
Consum entre 7ºC i 10ºC
Graduació 13,5 % vol

Trempera Negre   Ull de Llebre i Merlot

Vi elaborat amb raïms de les varietats Ull de Llebre i Merlot. S'obté després d'una fermentació a temperatura controlada.
Vi robust i estructurat, de llarga persistència.

Agrícola de Bràfim
Fitxa de Cata
Color Rubí molt intens amb tons violacis
En nas Franc amb molta intensitat i frescor, records de fruites vermelles i arrels aromàtiques com la regalèssia
En boca Rodó i equilibrat, amb força greix, records de fruites vermelles així com plantes i fulles aromàtiques
Consum entre 14ºC i 16ºC
Graduació 12,5 % vol

Puig Rodó Rosat Jove - Puig Rodó Blanc Sec - Puig Rodó Negre Jove

Disposem de diverses varietats de vins amb envàs de cartró.

Agrícola de Bràfim